Atunci când un ulei esențial pătrunde la nivelul creierului central, acest lucru ne permite nouă să accesăm amintiri sau emoții uitate, pe care trebuie să le confruntăm. Dacă aceste emoții sau amintiri sunt stocate la nivelul stomacului, putem avea dureri stomacale. Dacă acestea se află la nivelul pancreasului, putem face diabet. Dacă ele se găsesc în ficat, putem avea mai multe probleme. Dacă se stochează la nivelul tiroidei sau al altor glande endocrine, vom avea probleme hormonale. Dacă acestea sunt localizate la nivelul încheieturilor, putem face artrită. 


Emoțiile stocate pot cauza și apariția cancerului, acesta fiind și motivul pentru care femeile – a căror expresie fizică a iubirii și afecțiunii sunt sânii – fac, adeseori, cancer la sân. În asemenea cazuri, o anumită traumă enoțională a fost reprimată și stocată în memoria celulei care blochează capacitatea naturală a femeii de a lăsa iubirea să se reverse asupra celorlalți și/sau chiar asupra lor. 
Așadar, atunci când uleiurile esențiale declanșează o amintire supărătoare din punct de vedere emoțional, ni se oferă ocazia de a confrunta acea emoție și a o elibera din sistemul nostru – permițând, astfel, vindecarea. Uneori, această vindecare se produce instantaneu, odată cu eliberarea emoției în cauză, iar alteori, durează ceva mai mult. În orice caz, se produce vindecarea.


Uleiuri biblice tămăduitoare – Dr David Stewart

Îți dorești ca uleiurile esențiale să facă parte din stilul tău de viață?  Să îti îmbunătățească calitatea vieții? Înscrie-te aici, este gratuit, poți achiziționa produsele cu 24% reducere și ai parte și de multe alte beneficii. 

Vrei să afli și alte informatii? Sau îți dorești să te ajut cu înscrierea? Scrie-mi și stabilim o discuție în care îți ofer toate detaliile.

Cu mare drag,

Ioana Jorjuca


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *