💞Aromaterapie și sunete vindecătoare 💞

🧚‍♀️Terapia cu uleiuri esențiale are ca scop echilibrarea organismului în întregul său și obținerea armoniei între corp-minte-spirit, care vine în ajutorul medicinei alopate completând limitele acesteia.

Bol cântător de cuarț – terapie prin sunet

Corpul nostru este ca un instrument muzical. Când instrumentul nu este reglat corespunzător apare o stare de dizarmonie sau dezechilibru. Fiecare celulă din corpul nostru este programată genetic pentru a-și menține propria sănătate și bunăstare. În cursul vieții noastre mai mulți factori emoționali, mentali, spirituali și de mediu interferă cu această stare ducând la blocaje, care de cele mai multe ori sunt transpuse în diagnostice.
Bolurile cântătoare au capacitatea de a influența sistemul nervos autonom, mai exact sistemul nervos parasimpatic, care este responsabil de abilitatea noastră de a răspunde calmi, după ce am luat în considerare diverse aspecte, în contrast cu un răspuns impulsiv.

Dr Michell Gaynor, medic oncolog și autor al cărții „Puterea vindecătoare a sunetului” afirmă:
„Dacă acceptăm că sunetul este vibrație și știm că vibrația atinge fiecare parte a ființei noastre fizice, modul în care înțelegem sunetul este auzit nu numai prin urechile noastre, ci prin fiecare celulă din corpul nostru. Sunetul întră în ecuația vindecătoare din mai multe direcții: poate modifica funcțiile celulare prin efecte energetice, ar putea forța sistemele biologice să funcționeze mai mult homeostatic, poate calma mintea, și, prin urmare, corpul; sau poate avea efecte emoționale care influențează neurotransmițătorii (o substanță chimică care se eliberează la sfârșitul fibrei nervoase prin apariția unui impuls nervos) și neuropeptide, care, la rândul lor, ajută la reglarea sistemului imunitar – vindecătorul din interior. „

Combinarea celor 2 terapii duce la potențarea beneficiilor pe care le oferă:
-reducerea semnificativă a stresului și anxietății
-îmbunătățirea circulației și creșterea fluxului de sânge; îmbunătățirea activității tuturor organelor vitale
-relaxarea profundă și ameliorarea durerilor
-echilibrarea energetică a întregii ființe
-creșterea clarității mentale și emoționale
-stimularea procesului de regenerare, revitalizare și vindecare. 🧚‍♀️