🌿Ungerea cu uleiuri biblice este un act terapeutic foarte puternic, care ajută la transformarea în bine a întregii ființe. Această terapie are un impact puternic asupra beneficiarului/pacientului, care are, astfel, posibilitatea de a-și continua viața într-un mod nou, superior, ca ființă renăscută, cu valori și capacități spirituale mai înalte.
Efectele beneficecale uleiurilor biblice se datorează componentelor chimice pe care le conțin: peste 10.000 de tipuri de sesquiterpene, 2000 de monoterpene, sute de fenoli, mii de tipuri de cetone, aldehide și esteri. Datorită varietății impresionante a acestor compuși ce au o structură foarte complexă, această terapie are un efect profund, acționând până la nivel de ADN.
Sesquiterpenele și monoterpenele oxigenează organismul la nivel celular, corectează ADN-ul deteriorat pe parcursul vieții, creând astfel un mediu neprielnic dezvoltării celulelor canceroase.
Esterii calmează, reduc stresul și facilitează eliberarea emoțională.
Fenolii, cetonele și aldehidele joacă un rol important în curățarea receptorilor nervoși și detoxifierea la nivel celular. În acest fel, este îmbunătățită comunicarea intercelulară.🌿

🦋Beneficiile pe care ungerea cu uleiuri biblice le are asupra ființei:
-aduce aport de oxigen, îmbunătățește activitatea tuturor organelor vitale
-stimulează activitatea sistemului circulator
-stimulează sistemul limfatic contribuind la detoxifierea generală a corpului
-are efect imunomodulator contribuind la susținerea stării generale de sănătate
-crește capacitatea de concentrare și memorare
-ajută la eliberarea blocajelor emoționale
-aduce o stare profundă de relaxare stimulând producerea undelor teta; mai bună intuiție, înlăturarea stărilor de stres și anxietate.🦋