stone art salut lume


Experienţa personală a ultimilor 10 ani şi a celor aproape 8 ani de activitate ca şi tehnician maseur mi-au arătat că, pentru a avea o stare de sănătate optimă şi a trăi în echilibru presupune a lucra pe mai multe planuri: fizic, mental, emoţional, spiritual. Există o relaţie de interconectare între toate aspectele vieţii. Este important să ieşim din acel carusel prin care luăm tot ceea ce vine din exterior dar fără să trecem prin filtrul minţii şi al inimii.

 De câte ori ai cumpărat ceva ce nu ai folosit? De câte ori ai mâncat atunci când nu îţi era foame? De câte ori ai mers la vreun eveniment doar pentru că dădea bine sau era la moda? De câte ori ţi-ai dorit ceva doar pentru că vedeai la prieteni sau în mediul online?
E momentul să spui STOP şi să vezi ce anume îsi doreşte sufletul tău! Să vezi care sunt principiile/tiparele/programele în care ai fost crescut, pe care ţi le-ai însuşit şi care acum îţi sunt de prisos!

 Este o perioadă potrivită să te RESETEZI, să aduci în viaţa ta armonia, bucuria şi fericirea.

 Da, ştiu, vei spune că este greu şi nu se poate realiza. Aşa cum le spuneam clienţilor mei: ai şansa să alegi ce vrei să vezi- partea plină sau partea goală a paharului? Prin alegerea pe care o vei face vei determina să apară în corpul tău sănătate şi regenerare sau dimpotrivă degradarea corpului.
 ALEGE – este şansa care ţi se oferă. Alege să te bucuri, să trăieşti, să visezi, să creezi.

 Sunt multe aspecte pe care se poate lucra şi e important să îţi doreşti să vezi viaţa cu alţi ochi.

Pentru cei care doresc îi pot însoţi în acest proces de (re)descoperire oferind susţinere, consiliere cum îţi poţi realiza automasaj la domiciliu, cum îţi poti integra principii alimentare sănătoase, cum să îţi schimbi perspectiva din care priveşti lucrurile şi care pot aduce ARMONIE ȘI ECHILIBRU în viaţa ta.

Vrei să folosești și tu uleiuri esențiale calitative pentru a-ți îmbunătăți viața? Inscrie-te aici, este gratuit, ai reducere de 24% și multe alte beneficii.

Vrei să te ajut cu informații și înscrierea? Scrie-mi și stabilim o discuție în care îți răspund la toate întrebările.

Cu drag,

Ioana J.

 
 

Apreciază acest articol!
[Total: 1 Average: 5]